Figyelem! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

GINOP-5.3.2-2016


A kedvezményezett neve: Csoki Max Magyarország Kft

A projekt címe : «Rugalmas munkaidő bevezetése a Csoki Max Magyarország Kft-nél»

A szerződött támogatás összege: 7.035.532,- Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A GINOP-5.3.2-16 – A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban - rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál konstrukció célja a munka és a magánélet összehangolását megteremtő megoldások lehetővé tétele. A konstrukció kiemelten a kisgyermeket nevelő szülök munkaerő-piacra való sikeres visszatérését, valamint a munkába való beilleszkedésüket helyezte fókuszába. A munka és a magánélet összehangolását segítő intézkedések a kisgyermeket nevelő szülőkön túl az egyéb speciális élethelyzetben lévő csoportok (pl. munka mellett tanulmányokat folytatók, idős vagy beteg családtagot ápolók stb.) foglalkoztatásának növeléséhez is hozzájárul. Mindezek megteremtésének a legfőbb eszköze a rugalmas foglalkoztatás gyakorlatának, kultúrájának terjesztése és kialakítása.

A projekt keretében 5 munkakör, 5 fő rugalmas foglalkoztatási formába történő átalakítása történik meg. Az átalakítani kívánt munkaköröket tekintve a kötetlen munkarend, valamint a rugalmas munkaidő bevezetése történik meg. Az 1 éves projekt komplex szervezetfejlesztési folyamat, melynek keretében munkavállalói képzések (2db), műhelymunkák és vezetői coaching is megvalósul, a HR munkaügyi és munkajogi, IT tanácsadás mellett. A pályázathoz eszközbeszerzés is kapcsolódik: 4 db laptop , beszerzése és egy MS Windows 10 operációs rendszerbeszerzése is megvalósult, amivel megfelelően biztosítható a távoli elérés a kötetlen és rugalmas munkarendben dolgozók számára. A munkahelyi mentor szerepét Molnárné Bodnár Hilda tölti be egy éven keresztül.


A projekt tervezett befejezési dátuma : 2018.05.23.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00180